yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sahabet esenlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Genellikle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve ilişkin yapının güvenliğini sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Bu kapılar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın yangın kapısı bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmellik esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parkeçe.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu perese denetçi edilmelidir. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar güçlü nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page